U trendu

Tomić: Detalji su odlučili utakmicu

Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić ocenio je da su loša postavka njegove ekipe u poslednjoj deonici i mali detalji uzroci poraza od Budućnosti u četvrtoj utakmici finalne serije ABA lige

„Mislim da smo opet kontrolisali utakmicu 26 minuta, što pokazuje i statistika, ali ako ćemo da udjemo u detalje… Kod nerešenog rezultata u poslednjoj deonici, Džeksonova i Klarkova trojka dovela je da se Budućnost odvoji i mi posle toga nismo uspeli da se vratimo. Dogovor je bio da bez obzira na situaciju i pritisak, za koji smo znali da će biti, primamo loptu na liniji za tri poena, a ne na sredini i to je jedan od uzroka poraza“, rekao je Tomić novinarima posle utakmice.

Zvezda je večeras izgubila od Budućnosti sa 80:84, pa su tako Podgoričani izjednačili na 2:2 u finalnoj seriji ABA lige.

„Ovu utakmicu bi trebalo što pre da zaboravimo, sada imamo meč kod nas za koji moramo što bolje da se pripremimo, da odigramo dobro i da osvojimo ABA ligu“, rekao je Tomić.

Upitan da li će Džo Reglend i Stratos Perperoglu biti spremni za majstoricu u Beogradu, Tomić je rekao da se to neće znati do poslednjeg trenutka.

„Ne tražim alibi. Imamo tim, sigurno je da nedostaju, ali ne treba tražiti alibi“, zaključio je Tomić.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar