U trendu

Tomić: Igraćemo kao da nemamo prednost u finalu

Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić rekao je danas da njegova ekipa ulazi u utakmicu protiv Budućnosti u Podgorici kao da nema prednost od dve pobede u finalu plej-ofa ABA lige.

„Očekujem potpuno drugačiju utakmicu, razlike kojima smo dobijali prethodne utakmice uopšte nisu faktor niti igraju ulogu pred treći meč. Ekipa Budućnosti će sigurno reagovati nakon dva poraza i igraće pred svojim navijačima u svojoj dvorani. Zato ćemo morati da odigramo jače, pametnije i da držimo koncentraciju tokom celog toka. Ponavljam ono što sam rekao u nedelju, kao da je 0:0 u finalnoj seriji i tako gledamo i treći meč“, rekao je Tomić za klupski sajt.

Košarkaši Zvezde igraju u sredu od 19 časova u Podgorici protiv branioca titule Budućnosti, treću utakmicu finala plej-ofa ABA lige. Zvezda vodi sa 2:0, pobedama u Beogradu u prvom meču 91:72 i u drugom 107:69.

Delegacija Zvezde večeras putuje za Podgoricu. Utakmicu će zbog povrede propustiti Džo Regland, dok je nastup Stratosa Perperoglua neizvestan zbog povrede koju je zadobio u drugoj utakmici.

Košarkaš Zvezde Ognjen Dobrić rekao je da njegova ekipa neće menjati pristup utakmici uprkos prednosti u finalu.

„Dobro smo trenirali, osvežili se za naredni izazov. Tim Budućnosti će svakako drugačije izgledati u svojoj hali, pred svojim navijačima, znaju te koševe, tu igraju. Zato će naš pristup biti isti kao i pred prva dva meča, čvrsto, koncentrisano, držeći se plana koji nam iznese trener. Te utakmice smo već zaboravili i spremamo se za treći meč“, naveo je Dobrić.

Finalna serija ABA lige igra se na tri pobede.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar