najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Tomić zadovoljan igrom i pobedom

Trener Partizana Ivan Tomić čestitao je danas svojim fudbalerima na pobedi protiv Mladosti od 4:0 i pohvalio je celu ekipu za nastup.

“Odigrali smo utakmicu dosta dobro. Dobro smo je počeli i na vreme smo poveli, posle čega je sve bilo lakše. Imali smo mnogo intresantnih akcija u napadu, iako mislim da još možemo da poradimo na dinamici kada igramo protiv ekipa koje sa brane u niskoj zoni. Čestitam svakom igraču na trudu i želji da pokažu sve svoje kvalitete”, rekao je Tomić novinarima.

Partizan je odigrao utakmicu bez ijednog dobijenog kartona.

“Zato smo malo izmenili tim, ali mi verujemo u sve ove momke koji su danas dobili šansu. Bili su na visini zadatka, a posebno čestitam Nikoli Milenoviću na debiju”, rekao je Tomić.

Trener Mladosti Nenad Milovanović bio je delimično zadovoljan nastupom, ali je kritikovao svoje igrače zbog pristupa.

“Čestitam Partizanu na zasluženoj pobedi. Imali smo taj peh da je već u petom minutu bio penal, ali smo prvo poluvreme do tog drugog gola Partizana odigrali korektno u polju. Naš prvi problem je što nam se sva priča završava na 16 metara, a drugi je pristup. Ne možeš da dodješ u Beograd da se zabavljaš i da dva puta šutneš na gol i očekuješ dobar rezultat”, rekao je Milovanović.

(Beta)

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike