U trendu

Tončev: Flora kvalitetna, ali verujem u Radnički

NION – Prvi čovek Radničkog iz Niša Ivica Tončev izjavio je da Flora iz Talina, rival u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, ima kvalitetan tim, ali da veruje u uspeh.
„Radnički će po drugi put u nizu posle 35 godina igrati u evropskim takmičenjima. Drago nam je što smo ispunili obećanje našim navijačima pri dolasku u klub da će u bliskoj budućnosti gledati evropski Radnički. Klub iz Estonije igra kvalitetan fudbal i njihova je prednost što kod njih uveliko traje prvenstvo, dok mi uigravamo tim. Uprkos tome verujem u naš tim i da ćemo dati sve od sebe da prođemo u naredno kolo“, izjavio je Tončev, koji je prisustvovao žrebu u Nionu.
Prema njegovim rečima, Radnički poseduje iskustvo iz prethodne sezone koje će gledati da na najbolji način iskoristi u duelima sa Florom.
„Ekipu iz Estonije ne potcenjujemo ali smo svesni svog kvaliteta i iskustva svojih igrača od kojih su mnogi odigrali veliki broj evropskih mečeva. Estonski tim čine domaći igrači, uz jednog stranca i to iz Finske. Oni će igrati svoj „baltički“ fudbal, sa puno duela i skok igre, a mi ćemo svojim ofanzivnim stilom gledati da ostvarimo prednost u prvom meču, kako bismo rasterećenije otputovali u Talin“, poručio je Tončev.

(Tanjug)

Napišite komentar