U trendu

Tončev i Radnički spasavaju Sinđelić od gašenja

NIŠ – Trećeligašs OFK Sinđelić iz Niša, kome preti gašenje zbog finansijskih problema, zakazao je vanrednu sednicu Skupštine kluba da preispita odluku o istupanju iz Srpske lige Istok.

Rukovodstvo kluba odlučilo se na takav potez nakon poziva prvog čoveka Radničkog iz Niša Ivice Tončeva i njegovog obećanja da će pružiti svu neophodnu pomoć kako se ne bi ugasio najstariji klub u Nišu, samo tri meseca od proslave 100. rođendana.

„Teška odluka o gašenju kluba i osećaj potpunog poraza bi zbog pomoći Radničkog i Tončeva mogao biti zamenjen osećajem trijumfa jer smo uspeli da spasimo klub od gašenja. Filmski rasplet sudbine našeg kluba biće nam veliki podstrek da redefinišemo i unapredimo Sinđelić, a u tome svakako očekujemo i veliku pomoč Radničkog“, navodi se u saopštenju Sinđelića i sportskog direktora Zorana Anđelkovića.

Fudbaleri OFK Sinđelića su u dva navrata igrali Prvu ligu Srbije (drugi rang takmičenja) i dva puta stizali do četvrtfinala Kupa. Prvi deo sezone 2018/19. završili su na 10. mestu tabele Srpske lige Istok.

(Tanjug)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike