U trendu

Torino: Mihajlović nam je doneo sigurnost i nadu za Evropu

Srpski trener Siniša Mihajlović ima punu podršku čelnika Torina posle promenjivih rezultata, potvrdio je sportski direktor Đanluka Petraki.

Torino je slavio samo jednom u poslednjih osam utakmica u Seriji A, a juče je na gostovanju Fiorentini odigrao baš onako kako igra u dosadašnjem toku sezone, izborio je remi posle dva gola minusa, uz još jedan promašen penal najboljeg strelca Andree Belotija.

„Srećni smo trenerom i onim što radi. U projektu smo za budućnost i držimo se dogovora. Bilo je nekih slabih rezultata, ali to se dešava. Ambicije su nam da stignemo do Evrope, ali u projektu koji traje dve godine. Investirali smo u mlade igrače i potrebno im je vreme“, rekao je Petraki za Premijum Sport.

Sam Mihajlović isticao je da je ove sezone cilj „bikova“ da izbore plasman u evropska takmičenja, ali su tek na devetom mestu na tabeli Serije A posle 26. kola.

Koliko će biti teško da ispuni cilj govori i činjenica da su ispred Torina timovi poput Fiorentine, Milana, Intera, Lacija, dok je četvrtoplasirana Atalanta hit Serije A ove sezone.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar