U trendu

Totenhem kvari Sitiju rođendan? Liverpul završava posao…

BEOGRAD – Drugog dana revanša četvrtfinala Lige šampiona glavno pitanje je da li Mančester Siti konačno može da napravi iskorak na međunarodnoj sceni, nadoknadi 0:1 protiv Totenhema i napravi značajniji uspeh u Ligi šampiona.

„Građani“, bez obzira na velika ulaganja i titule u Engleskoj, nikada nisu prošli dalje od četvrtfinala, a pored tog opterećanja izazov predstavlja i činjenica da Totenhem igra dobro i ima gol prednosti zahvaljujući Hjon-Min Sonu.

Sutrašnja utakmica u Mančesteru ima prefiks slavljeničkog jer Siti proslavlja 124 godina od osnivanja kluba, a među zvanicama su i gosti iz Londona, sigurno bez poklona i namere da uveličaju spektakl.

Totenhem, kao i Siti, nada se svom najvećem dometu u Ligi šampiona do kojeg će pokušati da dođe bez najboljeg strelca i igrača Harija Kejna, povređenog u prvom duelu u Londonu.

Dosta manje neizvesnosti očekuje se u Portu, gde je Liverpul otputovao sa velikih 2:0 i još uverljivijom igrom.

Mnogi su unapred „odveli“ Liverpul među četiri najbolja tima u Evropi, posebno zbog sjajne forme u kojoj je – što pokazuje i trijumf nad Čelsijem (2:0) proteklog vikenda.

Utakmice na stadionima Etihad i Dragao na programu su sutra od 21 sat.

(Tanjug)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike