U trendu

Totenhem pobedio Midlsbro golom Kejna

Fudbaleri Totenhema pobedili su večeras na svom terenu u Londonu Midlsbro sa 1:0, u utakmici 24. kola Premijer lige i smanjili zaostatak za vodećim Čelsijem na devet bodova.

Jedini gol postigao je Hari Kejn u 58. minutu iz jedanaesterca. Prethodno, penal je dosudjen posle starta Bernarda na Song Hung Minom.

Kejn je tako postigao golove protiv 23 ekipe od 25 protiv koliko je igrao u Premijer ligi. On je ove sezone u prvenstvu postigao 14 golova.

„Stvarali smo šanse, ali ih nismo realizovali, ali zadovoljni smo pobedom. Nijedna utakmica u Premijer ligi nije laka. Prihvatamo 1:0. Bilo nam je teško u prošlom kolu protiv Sanderlenda i znali smo da će danas biti slično. Mislim da smo danas bili bolji. Trebalo je da pobedimo sa 2:0 ili 3:0, ali i ovo je dovoljno. Imamo jaku ekipu. Možemo da rotiramo igrače da ostanu sveži. Želimo da osvojimo trofeje. Nadam se da možemo“, rekao je Kejn za BT Sport.

Totenhem je ostvario 14. pobedu u prvenstvu, napravio je niz od devet utakmica bez poraza i ima 50 bodova, devet manje od prvoplasiranog Čelsija, koji je ranije danas pobedio Arsenal sa 3:1.

Midlsbro je bez pobede u poslednjih sedam utakmica, u kojima je osvojio samo tri boda, zauzima 15. mesto na tabeli sa 21 bodom i nalazi se na bod od zone ispadanja.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.