U trendu

Totenhem šokirao Mančester Siti, Liverpul pregazio Porto

Fudbaleri Liverpula kao domaćini su pobedili Porto 2:0 (2:0), dok je Totenhem na svom novom stadionu savladao Mančester siti 1:0 (0:0) u prvim utakmicama četvrtfinala Lige šampiona, prenose sportski mediji. Revanši su na programu za osam dana.

Crveni Jirgena Klopa su stekli veliku prednost protiv „zmajeva“, koje su i prošle sezone eliminisali, tada u osmini finala. Meč na „Enfildu“ večeras je rešen u prvom poluvremenu.

Nabi Keita u 5. i Roberto Firmino u 26. minutu doneli su domaćinu prednost od 2:0.

U engleskom derbiju Totenhem je uspeo da sruši Mančester siti golom Sona u 79. minutu.

Reprezentativac Južne Koreje se prošetao kaznenim prostorom i loptu poslao ispod golmana Edersona u mrežu – 1:0. Sudija Kujpers je od kolega iz VAR sobe dobio informaciju da je gol regularan iako je bilo sumnjivo i da li je Son bio u ofsajdu i da li lopta napustila teren, pa je pokazao na centar.

„Građani“ su imali više loptu u posedu, a najbolju priliku propustili su u 13. minutu kada je Serhio Aguero promašio penal. Tačnije, njegov šut sa bele tačke odbranio je golman Ugo Loris.

Velika nevolja zadesila je „pevce“ u 56. minutu kada je, posle starta Fabijena Delfa, povredu doživeo kapiten Hari Kejn, koji je morao da napusti teren.

Večeras  (21.00) prve utakmice četvrtfinala igraju i Ajaks – Juventus i Mančester junajted – Barselona.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.