najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Trener Alkmara: Šanse su 50:50

Trener AZ Alkmara Džon van den Brom ocenio je danas da njegovi fudbaleri imaju 50 odsto šanse da pobede Partizan sutra u prvom kolu Lige Evropa.

“Šasne su 50-50. Čuli smo za njihov poraz u derbiju, ali mislim da će sutra biti potpuno drugačijha utakmica, a ne mogu da kažem ništa o Partizanu na osnovu tog poraza. Njihova najveća prednost je to što igraju na domaćem terenu, a pokazali su da su na dobrom putu čim su došli u grupinu fazu”, rekao je Van den Brom novinarima u Beogradu.

Trener je holandskim novinarima odgovorio da njegov tim ima iskustva igranja u jugoistočnoj Evropi.

“Igrali smo ranije u ovom delu u Evrope, u Rumuniji, a igrali smo i u Istanbulu i znamo kako je. Očekujem da će duel biti uzbudljiv”, rekao je Van den Brom.

Partizan u Super ligi ima tri poraza, a poslednji je usledio od “večitog” rivala Crvene zvezde, a u medijima su se pojavili pozivi da se smeni trener, a navijači glasno izražavaju svoje nezadovoljstvo rezultatima.

“Znam da atmosfera u Partizanu možda nije fantastična, ali meni to nije važno, koncentrisani smo samo na utakmicu. Moja ekipa dobro igra, a rezultati govore za sebe, i ne bismo bili ovde da nismo dobar tim. Svi u Holandiji očekuju od igrača da lako i lepo pobeđuju i dolaze do dobrih rezultata”, rekao je Van den Brom.

(Beta)

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike