U trendu

Trener Voše: Partizan i mi smo 2 najbolje ekipe u Srbiji

Trener fudbalera Vojvodine Radoslav Batak, pred revanš meč polufinala Kupa Srbije, složio se sa ocenom da se sastaju dve najkvalitetnije ekipe u zemlji.

„Očekuje nas najznačajnija utakmica u sezoni. Igramo protiv Partizana, ekipe koja igra odličan fudbal, preuzela je lidersku poziciju u šampionatu i verovatno će tu i ostati. Ipak, naravno da očekujemo uspešan rezultat, imamo imperativ da postignemo gol, a mislim da će nas to odvesti u finale“, rekao je Batak na konferenciji za medije u Novom Sadu.

Partizan je juče u video spotu meč protiv Vojvodine najavio kao duel dva najbolja tima u Srbiji, sa čime se složio Batak.

„Podržavam konstatacije da su Partizan i Vojvodina dve najbolje ekipe u zemlji. To moramo da pokažemo i na terenu“, naveo je Batak.

Vojvodina će u Beogradu nastupiti bez povređenog Aleksandra Paločevića, a Nikola Trujić je suspendovan, potvrdio je trener Novosađana.

Batak je naglasio da je igračima više puta predočio kakvu odgovornost i čast predstavlja igranje u Vojvodini.

„Kada je trener Marko Nikolić preuzeo Partizan u jednom nezavidnom položaju, rekao je jednu pravu stvar: „Hoću igrače koji će da se bore i koji će svojim karakterom da pokažu da znaju u kom su klubu, odnosno čiji dres i grb nose.“ Isto to pokušavamo da učinimo i mi u našoj ekipi. Od prvog dana, pokušavamo da prenesemo tu energiju na igrače, moraju da znaju kakvu težinu ima dres Vojvodine“, rekao je Batak i dodao da su vežbali penale.

Utakmica između Partizana i Vojvodine igra se sutra od 18 sati na stadionu u Humskoj.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar