U trendu

Trinikjeri uoči gostovanja Monaku: Da nešto promenimo…

BEOGRAD – Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri izjavio je da ekipa na gostovanju Monaku mora nešto da promeni u odnosu na meč u Beogradu, ukoliko želi drugačiji ishod.

Monako je prošle nedelje slavio rezultatom 72:68, a crno-beli su posle velikog zaostatka u finišu umalo napravili preokret.

„Igrali smo pre šest dana protiv protiv Monaka i znamo da je ili crno ili belo, ili toplo ili hladno. Ako igraju njihovu košarku, mi to ne možemo. A ako probamo da igramo našu košarku, možda budu u problemima. Sa njihove strane uopšte ne očekujem ništa drugačiju igru, biće ista stvar“

„A sa naše mora drugačije, moramo nešto da napravimo. Šta? Oni su hodali u prvoj, bio je spor tempo, držali su ritam u njihovim rukama i jako polako sve radili. Dali su nam sve otvorene šuteve, mi nismo ništa pogodili, tako da je utakmica tokom tri četvrtine bila baš teška za nas. Bili smo na „minus 21″ i nismo mnogo shvatili kako da se igra. U poslednjoj četvrtini smo promenili ritam, bili više agresivni i drugačije igrali. Sad, da li ćemo biti to u stanju 40 minuta – ne znam. Ali, moramo da probamo“, izjavio je Trinkijeri za klupski sajt.

Utakmica 4. kola E grupe Top 16 faze Evrokupa između Monaka i Partizana igra se sutra od 19 sati.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.