U trendu

Trninić i Šaponjić žale za pobedom

Kapiten fudbalera Rada Aleksandar Trninić rekao je danas da mu je krivo što njegova ekipa nije uspela da pobedi Partizan u 21. kolu Super lige i što je ispustila prednost od 2:0.

„Krivo mi je što smo ispustili prednost, jer sam verovao pre utakmice da možemo da pobedimo. Pričali smo svi i svi smo verovali da možemo da dođemo do sva tri boda. Znali smo da je Partizan u krizi i hteli smo to da iskoristimo, ali nismo uspeli. Ostaje nam da se pripremamo za Jagodinu i nadam se da će nam se tu vratiti ova dva izgubljena boda“, rekao je Trninić novinarima.

Rad je danas vodio 2:0, ali je Partizan u finišu došao do 2:2. Crno-beli su imali i neiskorišćeni penal na samom početku meča.

„Pre svega čestitam mojim momcima na ovakvoj borbenosti. Stvarno mi je teško da pričam. Izgubili smo dobijenu utakmicu. Stav kluba je da ne pričamo o sudijama, tako da ne bih ništa komentarisao. Mislim da smo u jednom trenutku dali više nego što smo mogli. Do 75. minuta smo zatvorili sve prilaze, postigli dva lepa gola, ali nismo uspeli da pobedimo“, rekao je Trninić.

Prvotimac Partizana Ivan Šaponjić ocenio je da bi meč imao drugi tok da je njegov tim iskoristio penal.

„Bilo nam je teško posle svega sto se desilo posle Augsburga. Dobro smo ušli u utakmicu i sve bi bilo drugačije da je pao iz gol iz penala. Uspeli smo da se vratimo preko Bože (Valerija Božinova). Trudićemo se da pobedimo Borac i da trijumfom završimo godinu. Ne treba da gledamo druge, bitno je da mi pobedjujemo“, rekao je Šaponjić.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar