U trendu

Troicki bez titule u Å tutgartu

Srpski teniser Viktor Toricki nije uspeo da osvoji titulu na turniru u Štutgartu, pošto je danas u finalu izgubio od Španca Rafaela Nadala sa 0:2, po setovima 6:7 i 3:6.

Troicki tako nije uspeo da trijumfuje ni u petom meču protiv Nadala, dok je Španac današnjom pobedom stigao do svoje 66. titule u karijeri.

Srpski teniser je odlično počeo meč, osvojio je prvih šest poena, a potom stigao i do brejk lopte, ali je Nadal uspeo da se odbrani. Posle te brejk prilike Troickog, do kraja seta nije bilo više nijedne, pa je pobednik prvog seta rešen u taj-brejku.

Nadal je taj-brej dobio sa 7:3 i tako poveo sa 1:0 u setovima.

Å panac, trenutno deseti igrač sveta, zaigrao je mnogo bolje u drugom setu, pa je u četvrtom gemu stigao do prve brejk prilike koju je i iskoristio. Troicki je u osmom gemu imao veliku priliku da se vrati u meč, spasio je dve meč lopte, a potom je i bio u izglednoj poziciji da dođe do brejk prilike, ali je poslao loptu u mreÅŸu.

Nadal prve dve meč lopte nije iskoristio, ali jeste treću, pa je tako posle sat i 28 minuta došao do pobede i titule u Štutgartu.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.