U trendu

Trujić posle napada navijača Voše otišao iz kluba

Fudbalski klub Vojvodina i Nikola Trujić sporazumno su danas raskinuli ugovor i na taj način rešili problem koji je nastao posle napada „navijaca“ na igrača posle utakmice protiv Ružomberoka.

Trujić posle toga nije trenirao sa ostalim prvotimcima i podneo je zahtev za raskid ugovora. Ipak, u dogovoru sa rukovodstvom kluba, postignut je sporazum o prekidu saradnje, pa čitav slučaj neće ići pred Arbitražnu komisiju.

Trujić je u Vojvodinu došao iz Partizana u januaru 2016. godine i u crveno-belom dresu odigrao 58 utakmica, postigao 15 golova i zabeležio pet asistencija.

„Žao mi je što sam na ovakav način otišao iz Vojvodine, ali s druge strane, drago mi je što smo uspeli da pronađemo zajednički jezik i dogovorimo se. Ono što se desilo posle utakmice u Ružomberoku svakako nije lepo i nadam se da se tako nešto nikada nijednom igraču neće dogoditi. Ipak, posle svega sve ružno zaboravljam i pamtim samo one lepe stvari, kojih je bilo mnogo u Vojvodini“, izjavio je Trujić, koji bi, kako je rekao, voleo kada bi karijeru nastavio u inostranstvu.

(Tanjug)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike