U trendu

Tumbaković: Bez rešenja za Mitrovića, biće bolje u BGD

PODGORICA – Selektor fudbalske reprezentacije Crne Gore Ljubiša Tumbaković, posle poraza u Podgorici od Srbije sa 2:0, izjavio je da je njegov tim malo pokazao i priznao da nije bilo rešenja protiv Aleksandra Mitrovića.

„Pripremali smo igrače za mirnu utakmicu, gde treba da bude puno koncentracije. Međutim, malo toga smo pokazali. Protivnik je tu u velikoj meri uticao. Oni su skratili teren, bili su odgovorni i disciplinovani, posebno u defanzivi. Dominirali su na sredini terena“, rekao je Tumbaković na konferenciji za novinare.

On je priznao da nije bilo rešenja za Mitrovića i naglasio da nije zadovoljan suđenjem Italijana Đanluke Rokija, pa je zato isključen.

„Mitrović je bio fizički dominantan. Protiv takvih igrača se igra malo drugačije. Verovatno ćemo se drugačije postaviti u revanšu. To što radi u napadu, okrenut leđima, stvarno je maestralno. On je igrač šesnaesterca. Ima dobru saradnju sa Tadićem, iako on nije igrao posebno dobro, može mnogo bolje, ali ta konekcija između njih dvojice je to što je dobro“, poručio je Tumbaković.

(Tanjug)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike