U trendu

U subotu se igra 149. večiti derbi

Utakmicama devetog kola, posle dvonedeljne pauze, za vikend se nastavlja fudbalsko prvenstvo Srbije, a Crvena zvezda i Partizan odigraće 149. ‘večiti’ derbi.

Crvena zvezda će u subotu od 18 časova na svom terenu igrati protiv Partizana i pokušati da uveća prednost na tabeli. Partizan ima pet bodova zaostatka i utakmicu manje.

Zvezda u prvi ovosezonski derbi ulazi u dobrom raspoloženju, posle pet uzastopnih pobeda, a crno-beli nakon dve. Zvezda je pre pauze u šampionatu na gostovanju pobedila Mladost sa 3:0, a Partizan je na svom stadionu savladao OFK Beograd sa 2:1.

Predstojeći  derbi između Crvene zvezde i Partizana doneće rekordan broj debitanata – 25. Za Zvezdu će imati priliku da debituje 13 fudbalera, a za Partizan 12.

(Beta)
Zvezda: Navijači, ponašajte se u skladu sa zakonom

Fudbalski klub Crvena zvezda pozvao je danas navijače da se na predstojećem 149. večitom derbiju sa Partizanom ponašaju u skladu sa zakonom.

„Apelujemo na sve koji će doći na stadion u subotu, 12. septembra, da navijaju fer i sportski, ne uskaču na teren pre, za vreme i po završteku utakmice. Očekujemo da se navijači ponašaju u skladu sa Zakonom o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama. Prilazi, ulazi i same tribine biće snimane pre, za vreme i posle utakmice.“, stoji u saopštenju na sajtu Crvene zvezde.

Kapije najvećeg srpskog stadiona biće otvorene već od 14 sati, a crveno-beli su pozvali navijače da dođu ranije kako bi se izbegle kasnije gužve.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar