U trendu

UKTS organizuje seminar „Trenerski dani“ u video formatu

seminar „Trenerski dani“ u video formatu

BEOGRAD, 15. maja (Tanjug) – Udruženje košarkaških trenera Srbije (UKTS) nastavlja sa praksom permanetne edukacije svojih članova, pošto će i ovog proleća biće realizovan čuveni seminar „Trenerski dani“, koji od 2017. nosi ime Borivoja Cenića.

Tako će biti nastavljena tradicija duža od 35 godina, a ovaj edukativni program prvenstveno je namenjen trenerima mlađih kategorija.

„Kako bismo izbegli bilo kakve zdravstvene rizike, odlučili smo se da i ove godine predavanja za Trenerske dane Borivoje Cenić pripremimo u video formatu i tako ih distribuiramo svim našim trenerima“, kaže Strahinja Vasiljević, generalni sekretar UKTS.

UKTS je i ovog puta obezbedio eminentne predavače.

„Obezbedili smo petoricu izvanrednih predavača i dokazanih stručnjaka u radu sa mlađim kategorijama. To su Rajko Toroman, Vlada Vukoičić, Žarko Vučurević, Dejan Mijatović i Nenad Trunić. Uvereni smo da će njihova iskustva i metodike rada biti dragocene za naše mlade trenere“, zaključio je Vasiljević.

Osim seminara, UKTS je edukativni sadržaj obogatio i izdavanjem još jedne knjige pod nazivom „Vežbe odbrambene taktike“ koja će biti podeljena svim trenerima.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.