U trendu

Vanredna konferencija: Terzić okrivio Kokezu za izgubljenu titulu

Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić izrazio je nezadovoljstvo jer prema njegovom mišljenju arbitar Milorad Mažic nije dosudio dva penala za crveno-bele u porazu od Partizana (1:0) u finalu Kupa, istakavši da je radio po nalogu Slaviše Kokeze i da će već od ponedeljka krenuti u akciju smenjivanja prvog čoveka Fudbalskog saveza Srbije.

„Čestitao bih svim akterima na izvanrednoj utakmici, davno nije bio ovakav derbi, čestitam igračima Partizana i njihovom treneru Marku Nikoliću, primenio je taktiku klasičnog bunkera i igrao na kontre. Ponosan sam na igrače i trenera, pokazali su da su najbolji u zemlji, dominirali, ali nisu došli do pehara jer su protiv sebe imali predsednika Slavišu Kokezu“, rekao je Terzić na vanrednoj konferenciji za medije na stadionu Rajko Mitić.

Terzić je dodao da Zvezda ima snagu da smeni Kokezu.

„Od ponedeljka krećemo u akciju za Kokezinu smenu. Dok je na čelu Saveza nemamo čemu da se nadamo. Zvezda ima kapacitet da se izbori sa Kokezom. Dosledno sprovodi taktiku Tomislava Karadžića“.

Kako je naglasio, Kokeza je, dok je bio u upravi Zvezde, bio direktan krivac za gubitak evro-licence 2014. godine.

„To je uradio samo da bi se obračunao sa Džajićem, legendom kluba. Sada isto čini zbog svoje sujete i interesa kako bi ovo rukovodstvo otišlo i došlo novo po njegovom ukusu“.

On je optužio najboljeg srpskog sudiju Milorada Mažića za neujednačen kriterijum protiv Partizana.

„Kako objasniti da Mažić pravi ovakve greške, uz nalog čelnika Saveza. U finalu Kupa nam se ne sviraju dva penala, nad Boaćijem…Ne samo dva penala, već i neujednačen kriterijum, pogibeljnu igru protivnika. Ostali smo bez zaslužene duple krune“, zaključio je direktor crveno-belih, uz konstataciju da je dug kluba prepolovljen sa 52 miliona evra otkad je došlo sadašnje rukovodstvo.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar