U trendu

Vaterpolisti Radničkog sutra u Kragujevcu dočekuju ekipu Crvene zvezde

KRAGUJEVAC – Vaterpolisti Radničkog i Crvene zvezde sastaće se sutra u Kragujevcu od 19 časova u derbiju pretposlednjeg kola Super lige Srbije.

Dva kluba su se ove sezone sastala tri puta. Radnički je na startu bio ubedljiv na svom bazenu, u okviru Regionalne lige (15:10), ali je potom ispustio dva gola razlike u finišu i odigrao nerešeno u superligaškom derbiju u Beogradu (9:9). U polufinalu Kupa beogradski tim je bio bolji rezultatom 11:10.

„Očekujem jako tešku, neizvesnu i dobru utakmicu, kao što je to uvek slučaj u našim okršajima. Zvezda je u Kupu pokazala da može svakoga da pobedi i bez obzira na prednost domaćeg bazena, neće nam biti lako. Jako se dobro poznajemo, znamo šta nas očekuje i spremni ulazimo u utakmicu. Sigurno će se voditi velika borba i presudiće želja. Jednostavno je, ko bude agresivniji, biče bliži pobedi“, izjavio je golman Radničkog Lazar Dobožanov.

Dva kola pre kraja na tabeli SLS vodi Novi Beograd sa 21 bodom, a slede ga Radnički sa 19 i Crvena zvezda 16 osvojenih bodova.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.