U trendu

Veliki preokret Zvezde u Novom Sadu

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su danas Vojvodinu posle preokreta u Novom Sadu sa 3:2, u 25. kolu Super lige.

Zvezda ponovo ima šest bodova prednosti u odnosu na „večitog“ rivala Partizan. Crveno-beli su lideri u prvenstvu sa 64 boda, dok je Vojvodina treća sa 54.

Vojvodina je odlično počela utakmicu i već posle devet minuta vodila 2:0. Novosadski klub je poveo golom Dejana Melega u petom minutu, a potom je Darko Puškarić povećao prednost.

Ipak, Zvezda je odlično igrala u drugom poluvremenu i preokrenula golovima Damjana Le Taleka u 50, Ričmonda Boaćija u 61. i autogolom Puškarića u 70. minutu.

Fudbaleri Čukaričkog nisu nastavili niz od tri pobede u prolećnom delu sezone, pošto su na Banovom brdu igrali 1:1 sa Radom.

Iako je imao potpunu inicijativu, Čukarički je prvi primio gol, a strelac za Rad bio je kapiten Nikola Maraš u 21. minutu.

Čukarički je nastavio sa dobrom igrom, ali je u drugom poluvremenu uspeo samo da izjednači, pogotkom Nemanje Obradovića u 57. minutu.

Ekipa trenera Nenada Lalatovića se posle loše polusezone približava mestu koje vodi u plej-of Super lige. Sada je 10. sa 30 bodova, četiri manje od Spartaka koji je na osmom mestu. Rad je 12. sa 26.

Radnički iz Niša je vezao treću pobedu u prvenstvu, pošto je savladao Radnik u Surdulici sa 2:1. Javor je u Ivanjici pobedio Borac sa 2:0.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.