U trendu

Venger: Nećemo kupovati na brzinu

Trener fudbalera Arsenala Arsen Venger rekao je danas da neće žuriti sa dovođenjem novih igrača nakon poraza od Vest Hema, ali je dodao da to može da se promeni u „izuzetnom slučaju“.

Golman Petr Čeh je jedino novo lice koje je stiglo na Emirejts stadion ovog leta, a nekadašnji čuvar mreže Čelsija nije se dobro proveo na debiju u svom novom klubu. Arsenal je u provom kolu nove sezone u Premijer ligi izgubio na svom stadionu od Vest Hema sa 2:0.

Venger, međutim, ne planira da krene odmah u kupovinu posle razočaravajućeg poraza na startu sezone.

„Voleo bih da mislim da smo mi odgovorni za kupovinu igrača i trenera, a ne mediji. Kada ste profesionalni fudbaler, morate da se součite sa odgovornošću, a ne da uvek gledate nekog drugog. Moramo da gledamo sebe i shvatimo da nismo bili dovoljno dobri (protiv Vest Hema). Nismo bili dovoljno ubedljivi, a Vest Hem je odigrao dobro. Čestititam im, a nadam se da ćemo brzo da se povratimo“, rekao je Venger za britanske medije. 

„Ponoviću ono što sam već govorio. Ako se pojavi izuzetna solucija, mi ćemo dovesti nekoga. Nakon ovakvog poraza, važno je da mislimo da kupovina nije jedina opcija“, dodao je Venger.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.