U trendu

Vinicijus: Vratićemo se jači nego ikada, Brazil će osvojiti SP 2026. godine

DOHA – Fudbaler Reala i brazilski reprezentativac Vinicijus obećao je da će njegova selekcija da osvoji Svetsko prvenstvo 2026. godine.

Brazil je bio jedan od najvećih favorita za osvajanje titule na SP u Kataru, ali su „karioke“ eliminisane od Hrvatske u četvrtfinalu Mundijala posle penala.

„Plakao sam na terenu, plakao sam u svlačionici, plakao sam u avionu, plakao sam kad sam došao kući i plakaću kad god pomislim koliko smo bili blizu… Najgori dan u mom životu“, napisao je Vinicijus na društvenim mrežama.

Fudbaler Reala tvrdi da je razočaran posle eliminacije sa Mundijala.

„Ovaj tekst sam napisao i obrisao nekoliko puta. Reči ne mogu da opišu razočarenje, ali suze ostaju. Osmeh je nestao. Biće mi potrebno vreme da ponovno pronađem sreću. Ali volim fudbal i to će da mi da nove prilike da vratim Brazil tamo gde zaslužuje da bude, na vrh! Božji planovi su dosta veći od naših. Vratićemo se jači nego ikada“, ističe fudbaler Reala.

On se još jednom izvinio Brazilcima.

„Nismo uspeli u važnom trenutku i sve smo vas izneverili. Oprosti Brazile i hvala ti na ljubavi i podršci. Bili ste sjajni! Brazil će da osvoji svet 2026. godine, zapamtite ovo“, naveo je Vinicijus.

SP 2026. će biti održano u Kanadi, Meksiku i SAD, a na njemu će po prvi put u istoriji učestvovati 48 reprezentacija.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar