U trendu

Voždovac pobedio Partizan, Vojvodina prva na tabeli

Fudbaleri Voždovca napravili su veliko iznenadjenje u četvrtom kolu Super lige, pošto su večeras u gostima pobedili Partizan sa 3:1.

Voždovac je zabeležio treću pobedu u sezoni i izbio na drugo mesto sa 10 bodova, jednim više od Partizana, a dva manje od Vojvodine, koja je savladala Borac u Čačku sa 2:0.

Partizan je vodio golom Uroša Djurdjevića u sedmom minutu iz penala, a strelci za Voždovac bili su Filip Stuparević u osmom, Borko Duronjić u 38. i Aleksandar Ješić u 88. minutu.

Priliku da se izjednači sa Vojvodinom na tabeli imaće Crvena zvezda, koja će sutra protiv Radnika igrati svoju utakmicu četvrtog kola srpskog prvenstva.

Čukarički je ostvario drugu pobedu u prvenstvu, pošto je na svom stadionu savladao Mladost sa 1:0, golom Ognjena Ožegovića u nadoknadi poluvremena.

Klub sa Banovog brda ima šest bodova i osmi je na tabeli, ispred Mladosti koja ima četiri, koliko i Napredak, Rad i Radnik.

Rad je bio bolji od Zemuna na Banjici i pobedio sa 2:0. Ekipa sa Banjice ima četiri boda, dok Zemun ima samo jedan.

Napredak je prethodno zabeležio prvu pobedu u sezoni, pošto je u gostima savladao Bačku sa 4:1, dok je Radnički bio bolji 2:1 od Mačve u Šapcu.

Preostale dve utakmice četvrtog kola igraće se u četvrtak od 20.00, kada će Crvena zvezda gostovati Radniku, a Javor dočekati Spartak.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.