U trendu

Vučelić još 5 godina na čelu Partizana

Aktuelni predsednik FK Partizan Milorad Vučelić reizabran je danas na tu funkciju do juna 2022. godine na vanrednoj konstitutivnoj izbornoj Skupštini koja je održana u Sportskom centru Teleoptik.

Skupštini sada čini 41 delegat, umesto dosadašnjih 65, a za Vučelića je na predlog počasnog predsednika Ivana Churkovića, glasalo 39.

Cela Skupština na kojoj su Vučelić i dosadašnje rukovodstvo prvo razrešeni, a potom ponovo izabrani, trajala je 21 minut.

„Lako je danas kad slavimo duplu krunu. Slaveći pobede nismo prešli meru gordosti, nego smo slavili ono što smo viteški zaslužili. Biće pred nama iskušenja i poraza, ali sam siguran da nikad nećemo biti poniženi. Niti ćemo biti ponizni. Čuvaćemo časno ime Partizana, koje traje godinama“, rekao je Vučelić i zahvalio se na povrenju.

Vladimir Vuletić je ponovo izabran za potpredsednik kluba, a za članove Upravnog odbora Milan Obućina, Nebojša Petrović, Branko Brnović, Dragoljub Trailović, Dušan Jovanović, Goran Škodrić, dok je novi član Milomir Gligorijević.

Ocekivano, funkciju generalnog direktora i dalje će obavljati Miloš Vazura.

„Miloš je mlad čovek, pun energije, siguran sam da neće razočarati, naprotiv, oduševljavaće nas“, obrazložio je Vučelić.

Novi članovi Nadzornog odbora su Miloš Kostić, Stojanče Risteski, Miloš Marković, Mladen Nikolić i Veljko Delibašić.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar