U trendu

Vujasinović pred derbi protiv Radničkog: Počinje ono pravo

BEOGRAD – Pripreme su nam brzo prošle. Iza nas je nekoliko sparnig utakmica i dva uvodna meča prvenstva protiv Naisa i Zemuna. Ali, praktično tek sad počinje ono pravo, rekao je trener vaterpolista Novog Beograda Vladimir Vujasinović uoči subotnjeg derbija protiv Radničkog iz Kragujevca.

Biće to duel dve ekipe sa najvećim ambicijama ove sezone, koje će snage odmeravati i u Ligi šampiona, a ujedno i repriza prošlogodišnjeg finala domaćeg plej-ofa u kome su slavili Kragujevčani.

„Predstoje nam veoma važne utakmice. Zgusnut ritam startuje ovim duelom sa Radničkim i završava se Fajnal-forom domaćeg Kupa krajem decembra. Igraćemo mečeve na svaka tri dana, a u novembru čak i češće. Za sve to smo vredno trenirali i pokušaćemo da već od ove utakmice sa Kragujevčanima u igri primenjujemo barem delimično ono što smo pripremali proteklih mesec i po dana. Probaćemo da kroz utakmice napredujemo kako bismo završnicu Kupa i borbu za prvi trofej u sezoni dočekali na najbolji mogući način“, izjavio je Vujasinović na konferenciji za medije.

Jedan od glavnih aduta Novog Beograda Dušan Mandić ističe da je meč sa Kragujevčanima derbi u punom smilsu te reči.

„S obzirom na sve okolnosti, sa Kragujevčanima nam ove sezone predstoji sigurno desetak mečeva u svim takmičenjima, tako da će biti dosta zanimljivih i jakih duela“, poručio je Mandić.

Utakmica između Novog Beograda i Radničkog igra se u subotu od 19.45 sati.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar