U trendu

Vulićević i Stevanović: Apsolutno zasluženo!

Fudbaler Partizana Miroslav Vulićević ocenio je da je njegova ekipa „apsolutno zasluženo“ osvojila „duplu krunu“ večerašnjom pobedom nad Crvenom zvezdom u finalu Kupa Srbije.

„Apsolutno zaslužena dva trofeja. Naša serija utakmica bez poraza počela je u avgustu, a evo sad će opet avgust. Apsolutno zalsužena pobeda. Utakmica je bila teška, kao i svaki derbi. Imali smo svoje šanse, ali imali su i oni. Mogli smo ranije da rešimo utamicu, ali to je sada suvišno komentarisati“, rekao je Vulićević novinarima.

Partizan je večeras pobedio 1:0 i tako osvojio Kup Srbije, odnosno „duplu krunu“.

On je zahvalio navijačima na podršci i oba trofeja je posvetio njima. Novinari su ga podsetili da je letos tim bio u jako teškoj situaciji, ali da nije smeo da se predaje.

„Tako je krenulo, bila je jako teška situacija, ali dres i grb Partizana ne daju nikad da se predajete, kolika god da je razlika. Situacija je bila teška, ali je zbog toga uspeh toliko sladji i lepši. Apsolutno zasluženo“, rekao je Vulićević.

On je kazao da veruje u ovaj tim i u Evropi.

„Može mnogo u Evropi. Neko će reći da ovaj tim nije jak, ali ovaj tim je napravio 37 utakmica bez poraza, odigrao četiri derbija, sa tri pobede i jednom nerešenom utakmicom. U Partizanu su uvek dobrodošli dobri igrači, ali ima ko je zadužen za to. Apsolutno verujem onima koji vode tu politiku. Nama sledi kraći odmor, a onda idemo dalje“, rekao je Vulićević.

Jedan od junaka pobede bio je i golman Nemanja Stevanović koji je u nadoknadi vremena sjajnom odbranom spasao gol nakon slobodnog udarca Nenada Milijaša.

„Utakmica je bila jako teška. Trebalo je da nadjemo snagu da posle osvojene titule osvojimo i kup. Na sreću, uspeli smo. Mislim da smo bili bolji za jedan gol. Zvezda je takodje igrala dobro, sve čestitke i njihovim igračima, ali na kraju smo mi ipak izašli kao pobednici. Kad se sagleda cela sezona, sasvim zasluženo“, rekao je Stevanović.

On je ocenio da je derbi bio dobar, iako je vidjen samo jedan gol, pošto su oba tima igrali napadački. On je takodje ocenio da je početak sezone bio težak.

„Nismo dobro krenuli, ali dolaskom (trenera) Marka Nikolića uspeli smo da se konsolidujemo i da polako idemo utakmicu po utakmicu. Verovali smo u sve ovo i stvarno živimo san na kraju“, rekao je Stevanović.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar