U trendu

Zagorčić: Protiv Jagodine – popravni ispit koji moramo da položimo

Trener fudbalera Vojvodine Zlatomir Zagorčić rekao je danas da će njegov tim ići na pobedu na utakmici protiv Jagodine u Super lige Srbije, a taj meče je, nakon poraza od Rada, označio kao „popravni koji mora da se položi“.

„Evidentno je da imamo krizu igre i rezultata. Posle poraza od Rada, meč protiv Jagodine za nas će biti kao popravni ispit koji jednostavno moramo da položimo. Svi smo svesni okolnosti u kojima se nalazimo i razmišljamo jedino o tome da sutra ostvarimo dobar rezultat“, rekao je Zagorčić, objavljeno je na sajtu novosadskog kluba.

Fudbalere Vojvodine sutra očekuje zaostali meč šestog kola Super lige Srbije, u kojem će gostovati u Jagodini.

Vojvodina je na četvrtom mestu na tabeli Super lige Srbije sa 16 bodova, a u predstojeći meč ulazi posle poraza od Rada u Novom Sadu (1:2). Ekipa Jagodine je prošlog vikenda na svom terenu izgubila od Crvene zvezde (0:3) i trenutno je poslednja na tabeli sa šest bodova .

„Uprkos tome što se naš naredni rival nalazi na poslednjem mestu na tabeli, u meč ćemo ući bez ikakvog potcenjivanja. Moramo da pružimo svoj maksimum i o tome smo mnogo pričali. Zanima nas pobeda“, rekao je Zagorčić.

On je najavio određene promene u sastavu.

„Biće promena u timu u odnosu na meč protiv Rada. Na to smo prinuđeni usled određenog broja povređenih i rovitih igrača. Danas ćemo imati trening, nakon čega ću imati jasniju sliku u vezi s tim ko jeste, a ko nije spreman za Jagodinu“, kazao je Zagorčić.

Na poslednjem meču protiv Rada, pri rezultatu 1:1, Vojvodina je u poslednjih desetak minuta zaigrala sa dvojicom napadača, kada je na teren ušao i iskusni Miljan Mrdaković.

„Bili smo prinuđeni da vijamo rezultat i zato sam posegnuo za tim potezom, ali usledio je kontraefekat, jer je Rad postigao gol. Nije nemoguće da opet zaigramo u toj formaciji, ali to sve zavisi od rivala i drugih faktora. Mrdaković je fenomenalan igrač, koji je dobro radio i zaslužuje da nosi dres Vojvodine, ali povreda koju je imao ga je ipak malo izbacila iz ritma“, rekao je Zagorčić.

Meč između Jagodine i Vojvodine igra se sutra u Jagodini od 19.00.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.