U trendu

Zapalio se autobus sa fudbalerima Zvezde tokom proslave (video)

Otvoreni autobus, u kome su fudbaleri Crvene zvezde proslavljali titulu šampiona, potpuno je izgoreo nakon što se zapalio na Autokomandi.

Ogromni dim i vatra stvorili su se u autobusu kada se zapalio u delu kod motora, a kako se pretpostavlja zbog korišćenja pirotehničkih sredstava, javlja reporter Tanjuga sa lica mesta.

Reagovali su vatrogasci koji su brzom akcijom lokalizovali požar, a intervenisala je i policija.

Fudbaleri su iskakali iz autobusa kada je izbila vatra, a oko autobusa je bilo nekoliko hiljada navijača na putu ka Hramu Svetog Save, gde je trebalo da bude glavno odredište proslave.

https://twitter.com/LuxVozdovac/status/997946004770050048

Proslava je prekinuta, a fudbaleri Crvene zvezde su sklonjeni sa tog mesta, dok je znatno manji deo navijača nastavio ka Hramu.

Fudbaleri Crvene zvezde su večeras pobedili Voždovac i time osvojili 28. titulu prvaka države u klupskoj istoriji nakon čega je usledila proslava na ulicama Beograda.

Fudbaleri Crvene zvezde dobro posle požara,nema povređenih

Fudbaleri Crvene zvezde osećaju se dobro i niko nije povređen nakon što se zapalio autobus u kome su sinoć proslavljali titulu šampiona.

Kako su saopštili iz Zvezde, slavlje zbog osvajanja 28. trofeja prvaka države nastavlja se u jednom beogradskom restoranu.

Prethodno je bilo planirano da otvoreni autobus, zajedno sa više hiljada navijača, krene od stadiona Rajko Mitić do Hrama Svetog Save, ali se zapalio prilikom, pretpostavlja se, korišćenja pirotehničkih sredstava u njemu.

Ogromni dim i vatra stvorili su se u autobusu kada se zapalio u delu kod motora, fudbaleri su iskakali iz vozila, a brzom akcijom reagovali su vatrogasci i policija.

Znatno manji deo navijača, posle incidenta, nastavio je ka Hramu, a potom i ka Kalemegdanu, gde će oni organizovati slavlje.

Fudbaleri Crvene zvezde su sinoć pobedili Voždovac 5:1 i time osvojili 28. titulu prvaka države u klupskoj istoriji nakon čega je usledila proslava na ulicama Beograda.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar