U trendu

Zašto navijači provociraju Stefana Babovića? (Video)

Nakon sinoćnog poraza Partizana protiv Čukaričkog, igrač crno-belih Stefan Babović promašio jedanaesterac deset minuta pre kraja utakmice, a kada je sudija Mažić pokazao put u svlačionicu kapiten crno-belih je krenuo prema ogradi na zapadnoj tribini. Usledila je žučna rasprava sa jednim navijačem, Babovićevi saigrači su sprečili fizički kontakt, a onda se sa istočne tribine čulo „Stefane odlazi“.

Babović je ka ogradi krenuo u momentu kada mu je jedan od navijača dobacio: Oteli su ti oca, daće Bog da ti otmu i sina!?

Sve kasnije viđeno uklopilo se u standardni animozitet dela navijača prema Baboviću. Ni odlična partija u Augzburgu očigledno nije pomogla da se zakopaju ratne sekire, a to je upravo ono na šta je podsetio Petar Grbić posle meča.

– Najodgovorniji za poraz sam ja, želeo sam da se što bolje vratim na teren, promašio sam penal, a kasnije je bio veći pritisak na Stefanu. Siguran sam da bi on dao gol da je izveo prvi kao što je trebalo. Niko, a pogotovo on nije zaslužio ovakvo skandiranje na kraju meča, posebno posle utakmice u Nemačkoj gde je bio naš najbolji igrač. Vrlo dobro znam koliko on voli klub i koliko se uvek bori za crno-beli dres – podvukao je Grbić, a prenose beogradski mediji.
https://www.youtube.com/watch?v=k_Q–EX_rhY

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.