najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Zašto nisu došli da Švajnštajgera vrate u Bajern?

Portugalac odgovorio Bavarcima, koji su ga otvoreno kritikovali. Osvrnuo se i na nedavnu Švajnštajgerovu poruku, prenose sportski mediji u Srbiji i inostranstvu.

Bastijan Švajnštajger otvoreno je ove nedelje poručio da će u Evropi nastupati za “đavole” ili ni za koga. Ipak, ni ta rešenost da se bori za svoje mesto na Old Trafordu neće mu popraviti situaciju.

Upitan da li će čuvenom vezisti ipak pružiti šansu, Portugalac je odgovorio:

“Ne kažem da je nemoguće, samo kažem da je jako teško, jer smo već doneli odluke i imamo Pola Pogbu, Andera Ereru, Morgana Šniderlina, Maruana Felainija i Majkla Kerika. Imamo petoricu igrača koji ‘pokrivaju’ dve pozicije, pa je veoma teško da tu bude prilike za još jednog”.

Do njega su došle kritike Bajerna, koji veoma zamera Murinju način na koji tretira tamošnju legendu, Portugalac je rekao da ga to ne dotiče.

“Kada sam pročitao neke izjave ljudi iz Bajerna, pomislio sam da će potrčati u Mančester da ga vrate. Ali ne, to se nije dogodilo”, rekao je ironično Murinjo, pa podvukao:

“Zaista sam iznenađen što Karl Hajnc Rumenige nije došao da vrati Švajnštajgera u Minhen”.

Na pitanje šta bi nemački fudbaler, osvajač Svetskog prvenstva, trebalo da uradi u ovoj situaciji, Murinjo je rekao da ne može da govori u njegovo ime.

“Ne mogu da odgovaram umesto njega. U pitanju su njegov život i njegova karijera. Ugovorom je vezan za Mančester junajted. Ima pravo da donese odluku koju je doneo i da ostane. To nije problem za nas. Fudbal se sastoji od donošenja odluka. Ja ih donosim celog života. Ne samo ja, već svi, ali neki igrači jednostavno reaguju drugačije”

“Iskreno, Bastijan ne govori mnogo. Objavio je tu svoju poslednju poruku i potpuno je slobodan da je objektivno i iznese, kao što je i uradio”, završio je na kraju Murinjo.

1 komentar
  1. Lokum

    Mnogo mi ti glumiš..Izigravaš nekog a u stvari imao si sreću te si prvi put uzeo sa PORTOM ligu šampiona..I lako je voditi ekipe gde su igrači majstori..A i pored toga zacrnio si inter a posebno Čelzi…Neće ni ti dugo tu u Mančester biti samo da izgubiš dvije tri utakmice..rijetko odvratan čovejk.Egoista ,E sad mu ne može igrati Švajnštajger koji je osvojio Prvenstvo svijeta,,treba njemu njemac po turu da udari pa bi vidio koga izigrava ovaj naduvenko od Murinja!!

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike