U trendu

Završena aukcija dresova sa utakmice posvećene Siniši Mihajloviću

BEOGRAD – Fudbalski klub Crvena zvezda objavio je danas da je završena aukcija dresova sa utakmice između Crvene zvezde i Vojvodine koja je bila posvećena Siniši Mihajloviću.

Prikupljena suma od 18.872 dolara biće donirana Nacionalnom registru donora matičnih ćelija pri Institutu za transfuziju krvi Srbije.

„Posebno dizajnirani dresovi, koje su prvotimci našeg kluba nosili na prolećnoj premijeri protiv Vojvodine, u znak i slavu Siniše Mihajlovića su dati na aukciju sa humanitarnim ciljem. Posle nepunih mesec dana aukcija je završena, a zvezdaši širom sveta su pokazali da imaju veliko i humano srce. Prikupljena je neverovatna cifra od 18.872 dolara. Kao što je prvobitno predviđeno celokupan iznos je doniran Nacionalnom registru donora matičnih ćelija pri Institutu za transfuziju krvi Srbije“, objavio je FK Crvena zvezda.

Dres “Mihajlović” sa brojem 11 i potpisom svih fudbalera Crvene zvezde je prodat za najveeću sumu novca.

„Legendarni Miha je sišao sa životne scene u 53. godini života posle duge borbe sa opakom i teškom bolesti, a ostaće upamćene njegove majstorije iz slobodnih udaraca i neodoljivi šarm koji ga je krasio tokom čitavog života. Iz tog razloga unikatni dres “Mihajlović” sa čuvenim brojem 11 i potpisom svih fudbalera Zvezde, je prodat za najveću sumu novca koja je iznosila 2.897 dolara. Kada su u pitanju aktuelni igrači, navijači su najviše procenili vrednost dresa Aleksandra Kataija koji je otkupljen za 1.053 dolara“, objavio je FK Crvena zvezda.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.