U trendu

Završili prvo poluvreme, zaslužili smo još neki pogodak

BEOGRAD – Trener fudbalera Čukaričkog Aleksandar Veselinović bio je zadovoljan izdanjem svoje ekipe u meču prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv jermenskog Banantsa.

„Večeras smo završili prvi deo, prvo poluvreme ovog dvomeča. Nemam nijedan promil različitog razmišljanja od juče. Mislim da smo za početak sezone odigrali dobru utakmicu.
Momci su u većini utakmice uradili mnogo toga što smo planirali“, rekao je sinoć Veselinović na konferenciji za medije.

Čukarički je pobedio Banants 3:0, a Veselinović je istakao i da je rezultat utakmice dobar.

„Rezultat je dobar, ali bih voleo da ne zvučim bahato, ali mislim da smo zaslužili jos neki pogodak. Posebno u prvom poluvremenu. Bez obzira na rezultat pokazalo se da smo igrali protiv dobre i organizovane ekipe. Mislim da rezultat i efekat onog što smo radili na terenu je bio taj što smo u potpunosti anulirali njihove kvalitete.“

Šef struke Čukaričkog rekao je da je njegov tim bolje izgledao u prvom delu meča.

„Prvo poluvreme je bilo u visokom ritmu, imali smo i jedan pad u koncentraciji. To smo brzom reakcijom anulirali. Pri svakom rezultatu treba da igramo kao da je 0:0. To će biti put dok sam ja trener ekipe. Rezultat dolazi kao plod igre. Mnogi mi je drago što su igraci sa klupe podigli nivo kvaliteta igre“, rekao je Veselinović i dodao:

„Čestitam svima, pozitivna i dobra reakcija publike. Drago mi je ako su ljudi sa stadiona otišli zadovoljani“.

Revanš između Čukaričkog i Banantsa igra se 16. jula u Jerevanu.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.