U trendu

Zbiljić: Podrška Vučeviću, nikad više novca za sport

NOVI SAD – Predsednik Odbojkaškog kluba Vojvodina Dragoljub Zbiljić pružio je snažnu podršku gradonačelniku Novog Sada Milošu Vučeviću, istakavši da je najzaslužniji za razvoj sporta u poslednja dva mandata koliko je na čelu grada.

Naveo je da nikada više novca nije bilo planirano i isplaćeno klubovima na terirtoriji Grada Novog Sada.

„Smatram da je nedopustivo da bilo koji funkcioner bilo kog kluba uvlači Vučevića u međuklupske i unutarklubske sukobe. Smatram da je on ozbiljna institucija za sebe i da mora da ostane izvan unutarklupskih sukoba u jednom klubu u Novom Sadu“, rekao je Zbiljić za Tanjug.

Dodao je da se Vučević odnosi „kao majka prema svima, a ne prema nekom kao majka, a nekom maćeha“ i izrazio nadu da će tim putem i nastaviti do novih trofeja.

Zbiljić je reagovao na današnju izjavu trenera fudbalskog kluba Vojvodina Nenada Lalatovića, koji je optužio Vučevića i upravu za tešku finansijsku situaciju u tom klubu i pozvao predsednika Srbije Aleksandra Vučića da reaguje.

Zbiljić je naveo da je za OK Vojvodina jedna od najuspešnijih sezona. Klub je učestvovao u grupnoj fazi Lige šampiona, a u Srbiji osvojio tri trofeja – prvensto, kup i superkup.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.