U trendu

Zđelar: Da pokažemo ko smo; Ivanović: Na pobedu

BEOGRAD – Fudbaler Partizana Sasha Zđelar pred 160. večiti derbi sa Crvenom zvezdom rekao je da očekuje dobru utakmicu, koja će biti novo dokazivanje za oba rivala.

„Ovo je nova utakmica, neki novi derbi, novo dokazivanje i donosi nešto novo. Kako nama tako i njima. Mi smo u malo lošijoj situaciji i imamo borbu za treću poziciju i daćemo sve od sebe da dobro uđemo u utakmicu. Očekujem dobru utakmicu i dobru atmosferu, da ljudi u Srbiji vide dobru predstavu“, rekao je Zđelar novinarima u SC „Teleoptik“.

Crvena zvezda i Partizan ulaze u večiti derbi posle poraza od Čukaričkog odnosno Radničkog iz Niša.

„Nije lako ni nama ni njima, iz poraza u derbi. Utakmica u Nišu se igrala pod čudnim okolnostima i mislim da nismo zaslužili da izgubimo. To je iza nas. Sada imamo novu utakmicu“, rekao je on i objasnio da ne oseća pritisak.

„To je za mene lično jaka reč. Nemamo pritisak, izađemo i igramo utakmicu 90 minuta, a u petak je već novi dan. To je samo 90 minuta, kako god to video neko sa strane. To je samo fudbal. Ne idemo u rat, već da odigramo utakmicu i da pokažemo ko smo, da odigramo što je bolje moguće i da pobedimo“, zaključio je Zđelar.

Njegov saigrač Đorđe Ivanović rekao je da njegova ekipa spremna za derbi.

„Derbi očekujemo u dosta dobrom raspoloženju. Uhvatili smo ritam, bez obzira kako smo prošli u Nisu. Spremni smo, očekujem pobedu“, rekao je Ivanović.

Napadač crno-belih istako je da njegov tim zna da se nosi sa svim onim što derbi donosi.

„Sigurno da utakmica nosi veliki pritisak, ali mi znamo da se izborimo sa tim. Nadam se da ćemo trijumfovati“, poručio je Ivanović.

Utakmica između Crvene zvezde i Partizana igra se u četvrtak od 19 sati na stadionu „Rajko Mitić“.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar