U trendu

Zđelar: Mi se pitamo ko će u finale; Gomeš: Zaslužili smo. .

BEOGRAD – Fudbaleri Partizana Saša Zđelar i Rikardo Gomeš, posle minimalne pobede nad Radničkim iz Niša u prvoj utakmici polufinala Kupa Srbije, složili su da je trijumf bio zaslužen.

„Bila je dobra i teška utakmica. Radnički ima dobar tim, agresivan, ali mi smo zaista odradili dobro posao i zaslužili pobedu. Za tri dana se ponovo srećemo sa njima u ligi. Pokušaćemo da odigramo na istom nivou, jer ako budemo igrali sa ovom željom i mentalitetom bliži smo pobedi“, rekao je Gomeš za klupski sajt.

Strelac jedinog pogotka naveo je da o revanšu, koji je zakazan za 15. maj, trenutno niko ne razmišlja.

„Znači nam što ćemo imati dovoljno vremena i da se uigramo do revanša sredinom maja. U međuvremenu imamo težak raspored i mnogo utakmica, tako da o njemu sada konkretno i ne razmišljamo. Znamo samo da ce biti to još jedna teška utakmica baš kao ova, ali da cemo dati sve od sebe da budemo u finalu“, naveo je Gomeš.

Njegov saigrač Saša Zđelar rekao je da je utakmica sa Nišlijma bila upravo onakva kakvu su očekivali.

„Igrali smo tvrdu utakmicu, kakvu smo i očekivali. Znali smo tačno kako će Radnički igrati i šta će pokušati da urade i to smo zaustavili. Imali smo još prilika za gol, ali i ovo je dobar rezultat za nas, jer je nama pobeda najvažnija“, rekao je on.

Vezni igrač crno-belih osvrnuo se i na konstataciju trenera Radničkog Nenada Lalatovića da su šasne oba tima i dalje pođedanke i da će Partizanu na Čairu biti teže zbog lošeg terena.

„Ne znam šta su rekli, niti se tome okrećem. Znam da se mi pitamo ko će ići u finale i da ćemo dati sve od sebe da i tamo dodemo do nova tri boda“, zaklučio je Zđelar.

Pre revanša u Kupu, Radnički i Partizan igraće u drugom kolu plej-ofa Superlige u nedelju u Nišu.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.