Živković: Teško mi je ali ću poštovati odluku kluba

Fudbaler Partizana Andrija Živković izjavio je da mu je jako teško što je odstranjen iz tima, ali da se nada da će iz nove situacije izaći još jači.

Živković je vraćen sa priprema crno-belih na Kipru jer nije želeo da produži ugovor, koji mu ističe na kraju sezone i zbog kojeg će Partizan menadžerskoj agenciji morati da plati penale u iznosu od 2,5 miliona evra.

“Još mi je vruća glava, nisam svestan svega i ne znam šta da kažem. Nadam se da ću iz ovoga izaći još jači. Nisam zaslužio ovo, ali poštujem stav kluba”, sa suzama u očima rekao je Živković novinarima na aerodromu Nikola Tesla po dolasku sa priprema sa Kipra.

Živkovića je na aerodromu u Larnaki po povratku u Beograd od saigrača ispratio samo Saša Lukić.

“Bilo je svima teško, istina je i da sam plakao. Poštovaću sve što mi klub kaže”, rekao je zlatni orlić, koji nije želeo da komentariše da li je imao pritisak od trenera Ivana Tomića i saigrača.

(Tanjug)

Jedan komentar

  • rambo amadeus

    Živkovići, mnogo pozdrava vama i svima oko vas. Poštovanje kluba je jedno, a uspeh kluba je drugo! Običan čova sam i nisam u vezi sa upravom Partizana, ali dete, Andrija, ti bi trebalo da daš još godinu dana minimum klubu (osvojiti trofej), a onda put pod noge. Ne treba se bojati, biće para, mnogo. Polako, dalje ćeš pobeći. S poštovanjem se ophodi sa Partizanom, otvoreno reci upravi da još godinu dana možeš da potpišeš, više ne…

Ostavite komentar