U trendu

Zlatane, hvala na svemu

Odlična sezona u kojoj je postigao 28 golova i tokom koje je učestvovao u osvajanju tri trofeja – nije bila dovoljna kako bi fudbalski veteran Zlatan Ibrahimović (35) zaslužio novi ugovor.

Prema pisanju britanskih medija to je odluka koju je rukovodstvo Mančester junajteda saopštilo švedskom napadaču, a prema svemu sudeći tome je značajno doprinela i povreda ligamenata kolena koja ga je sprečila da odigra poslednjih mesec dana sezone.

Bez obzira i na to što se oporavlja „kao lav“, i to što je već počeo da radi sa loptom, Junajted neće produžiti ugovor sa njim i okrenuće se nekim drugim opcijama.

Agent Zlatana Ibrahimovića poručio je da njegov klijent ima još najmanje dve godine fudbala u nogama i da će stigurno ostati u Evropi, pošto se veliki broj klubova raspituje za njega, ali je pitanje da li će to biti i na Ostvrvu.

Junajted će tokom leta morati da dovede najmanje jednog napadača, a za sada se najviše spomnju Alvaro Morata, Andrea Beloti i Romelu Lukaku.

Antoan Grizman, „prvi pik“ Žozea Murinja, poručio je da ostaje u Atletiku, no teško da će to biti signal za „đavole“ da tek tako odustanu od jednog od najboljih fudbalera sveta koga žele u svojim redovima već dve godine, prenosi Mondo.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.