U trendu

Zvezda bez evropskog proleća, El Arabi u finišu presudio

ATINA – Fudbaleri Crvene zvezde izgubili su večeras od Olimpijakosa sa 1:0 (0:0), u utakmici za infarkt u Atini, i tako eliminisani iz Evrope na kraju grupne Lige šampiona.

Minuti su delilu Zvezdu od evropskog proleća i nastavka takmičenja u Ligi Evrope, a onda je rezervista Žander skrivio penal igranjem rukom, posle čega veliku priliku nije propustio Jaser El Arabi u 87. minutu.

Istu priliku jeste propusti na drugoj strani Tomane, u finišu prvog poluvremena, kada je pogodio prečku sa „bele tačke“ identično kao Predrag Mijatović protiv Holandije na Svetskom prvenstvu u Francuskoj pre 21 godine.

U meču za infarkt, sa puno promašaja i otvorene igre na oba gola, na Karaiskakiju, na kraju je slavio grčki tim i završio kao treći u B grupi Lige šampiona, iza Bajerna i Totenhema, čiji meč u Minhenu je završen trijumfom Bavaraca sa 3:1.

Pored promašenog penala, Zvezda će žaliti jer joj je malo nedostajalo da napravi podvig na krilima fantastičnog Milana Borjana, koji je večeras ponovo blistao na najvećoj sceni.

Ipak, to je mala uteha na oproštaju od drugog uzastopnog učešća u Ligi šampiona.

Prvi deo sezone crveno-beli završavaju za vikend duelom protiv Čukaričkog u Superligi.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.