U trendu

Zvezda dočekuje Efes u Vršcu

Košarkaši Crvene zvezde ugostiće turski Efes u dvorani Milenijum u Vršcu u utakmici 8. kola Grupe E Top 16 faze Evrolige, pošto su hala Pionir i Beogradska arena zauzeti na dan odigravanja meča, saopštili su danas crveno-beli.

Rukovodstvo Zvezde je prethodnih dana pregovoralo sa Teniskim savezom Srbije (TSS) kako bi omogućili da se utakmica protiv Efesa igra u Pioniru, ali nije pronadjeno rešenje pošto postavljanje terena za duel prvog kola Svetske grupe Dejvis kupa protiv Kazahstana, koji će se igrati od 4. do 6. marta u Pioniru, iziskuje određeno vreme.

„Selidba evroligaške utakmice u drugi grad, predstavlja ogroman logistički poduhvat, ali Crvena zvezda je spreman i za ovaj izazov“, navodi se u saopštenju.

Crvena zvezda se zahvalila Novaku i Goranu Đokoviću, selektoru Dejvis kup reprezentacije Bogdanu Obradoviću, generalnom sekretaru TSS Dušanu Orlandiću, koji su uložili ogroman napor kako bi omogućili našem klubu da svoju utakmicu odigra u Pioniru, i pored činjenice da priprema terena za teniski meč Srbija – Kazahstan.

Utakmica izmedju Crvene zvezde i Efesa igraće se 26. februara od 20.00, a klub će se o načinu distribucije karata za vlasnike sezonskih ulaznica, kao i kupovini preostalih ulaznica za utakmicu u dvorani Milenijum, koja je kapaciteta 5.000 mesta, oglasiti u narednim danima.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.