U trendu

Zvezda golovima u prvom poluvremenu pobedila Bačku

Fudbaleri Crvene zvezde zabeležili su sedmu uzastopnu pobedu u Super ligi Srbije, pošto su večeras u Beogradu pobedili Bačku sa 2:0 u osmom kolu takmičenja, i tako zadržali prvu poziciju na tabeli.

Golove su postigli Aleksandar Luković u 12. minutu iz penala i Petar Orlandić u 35. Zvezda je prva na tabeli, sa 22 boda, pet više od Vojvodine, koja ima utakmicu manje.

Bačka je danas imala dve dobre šanse, po jednu u svakom poluvremenu, ali ih nije iskoristila.

Zvezdi je dosudjen penal kada je Gelor Kanga pao u šesnaestercu nakon kontakta sa odbranom gostiju, a Luković je bio siguran sa bele tačke.

Drugi gol je postignut nakon nešto duže akcije Zvezde. Pablo Mouče je bio na desnoj strani, a onda je držao loptu i došao do ivice šesnaesterca, gde je pronašao Marka Petkovića, a on je izmedju odbrane gostiju prosledio do Orlandića, koji je bez problema savladao Miloša Stepandića.

Zvezda je u drugom poluvremenu imala nekoliko dobrih prilika, pogodila je i prečku dva puta, ali se rezultat nije menjao.

Utakmica je odigrana pred nešto više od 6.000 gledalaca. Zvezda u sledećem kolu igra protiv Partizana, dok Bačka dočekuje Metalac.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.