U trendu

Zvezda: Pojedinci žele da razbiju jedinstvo u klubu

Upravni odbor fudbalskog kluba Crvena zvezda saopštio je danas da je cilj nastupa pojedinaca u medijima, povodom predsedničkih izbora u tom klubu, da se razbije uspostavljeno jedinstvo crveno-belih na svim nivoima.

„Upravni odbor nedvosmisleno odbacuje, kao zlonamerne i naručene, sve medijske nastupe pojedinaca koji tumače izbornu proceduru na svoj način nazivajući je nelegitimnom, a sa ciljem razbijanja uspostavljenog jedinstva unutar kluba na svim nivoima“, navodi se u saopštenju Zvezde, koje je potpisao aktuelni predsednik Svetozar Mijailović.

Upravni odbor Zvezde je naveo da u narednim danima očekuje „nove medijske napade i naručene hajke“ povodom najavljenih izbora u tom klubu, a sve u cilju destabilizicije crveno-belih.

Predsednički izbori u Zvezdi zakazani su za 11. oktobar, a UO je, kako se navodi, nastavio aktivnosti za njihovo uspešno sporovođenje.

„Iako postoje pravne praznine u normativnim aktima kluba koje kao nesavršenosti postoje u svakom uređenom sistemu, pa i u izbornim sistemima, zauzet je stav da će se tehnički problemi rešavati u hodu, uz konstataciju da oni nikako ne mogu uticati na regularnost celokupnog izbornog postupka“, navodi se u saopštenju.

Čelnici kuba iz Ljutice Bogdana su pohvalili postignute sportske rezultate i odali priznanje igračima i treneru Miodragu Božoviću i konstatovali da je početak nove sezone u Super ligi Srbije najuspešniji start Crvene zvezde u poslednjih 15 godina.

Upravni odbor Zvezde je, takođe, analizirao i „problematiku licenciranja“, a dogovoreni su i konkretni koraci u rešavanju tog pitanja.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.