U trendu

Zvezda ponovo u Šapcu, Partizan čeka Radnik

Utakmicama 28. kola u nedelju se nastavlja takmičenje u Super ligi Srbije, fudbaleri Crvene zvezde igraju u Šapcu protiv Mačve, dok će Partizan dočekati Radnik iz Surdulice.

Prva utakmica 28. kola igra se danas od 17 časova u Beogradu, gde Voždovac dočekuje Radnički iz Niša. Niški klub želi da se iskupi za poraz od Spartaka u prošlom kolu i zadrži treće mesto na tabeli, a Voždovcu treba dobar rezultat kao bi stekao što bolju poziciju pred plej-of.

Ostale utakmice igraju se u nedelju. Zvezda od 17 časova igra u Šapcu i pokušaće da se „osveti“ Mačvi za eliminaciju iz četvrtinala Kupa Srbije. Mačva je u sredu posle penala izbacila crveno-bele iz Kupa sa 5:4.

Zvezda je u prošlom kolu odigrala 1:1 sa Napretkom, a Mačva je izgubila od Bačke (1:2). Crveno-beli su prvi na tabeli sa 70 bodova, 12 više od Partizana, a Mačva je 13. sa 28 bodova.

Partizan od 13 časova na svom terenu igra protiv Radnika i pokušaće da ostvari treću uzastopnu pobedu u prvenstvu. Šampion Srbije u duel ulazi posle pobede protiv Javora u Kupu (2:0) i trijumfa protiv Čukaričkog (2:0) i Rada u prvenstvu (3:1).

Radnik, koji je u prošlom kolu pobedio Borac sa 1:0, zauzima 10. mesto na tabeli sa 33 boda.

Fudbaleri Čukaričkog od 14 časova igraju u Ivanjici protiv Javora i pokušaće da ostvare dobar rezultat kako bi ostali u trci za osvajanjem trećeg mesta. „Brdjani“, koji su se plasirali u polufinale Kupa pobedom protiv Napretka (2:0), su četvrti na tabeli sa 46 bodova, tri manje od Radničkog, a Javor je 14. sa 21 bodom.

Vojvodina će od 14 časova ugostiti Zemun, koji je vezao dve pobede, Borac će u isto vreme u Čačku igrati protiv Napretka, dok se od 17 časova igraju utakmice Napredak-Mladost i Spartak-Rad.

Utakmice 28. kola Super lige Srbije:

Petak:

Voždovac – Radnički (17.00)

Nedelja:

Partizan – Radnik (13.00)
Vojvodina – Zemun (14.00)
Javor – Čukarički (14.00)
Borac – Bačka (14.00)
Napredak – Mladost (17.00)
Mačva – Crvena zvezda (17.00)
Spartak – Rad (17.00)

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar