U trendu

Zvezda poslala dokumentaciju vezano za licencu Uefa

Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je danas da je u predviđenom roku poslao svu potrebnu dokumentaciju vezanu za finansijski fer-plej i da očekuje da će uspešno proći redovnu kontrolu Evropske fudbalske unije (Uefa) na putu ka dobijanju licence za evropska takmičenja.

„Bio je ovo težak i mukotrpan posao. Želimo da zahvalimo zaposlenima u klubu, bivšim i sadašnjim igračima, bivšim i sadašnjim trenerima, kao i klubovima kojima dugujemo, a koji su potpisali sporazume o reprogramu svojih potraživanja i na taj način pokazali veliko razumevanje, poštovanje, ljubav i prijateljski odnos prema Crvenoj zvezdi“, navodi se u saopštenju na sajtu Zvezde.

Iz Zvezde su zahvalili prijateljima kluba „koji su sa računa svojih privatnih kompanija pozajmili novac Crvenoj zvezdi kako bi se isplatili igrači koji nisu pristali na reprogram celokupnog potraživanja“.

Naredna kontrola Uefe Zvezdi predstoji u martu sledeće godine.

„Iskreno se nadamo da ćemo i tada izvršiti sve naše obaveze i obezbediti licencu za Uefa takmičenja i kvalifikacije za Ligu šampiona. Duboko smo uvereni da je samo veliki sportski rezultat generator velikog prihoda i zato treba učiniti maksimalne napore da se sledeće sezone Crvena zvezda plasira u Ligu šampiona i finansijski stabilizuje na duže staze“, navodi se u saopštenju.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar