U trendu

Zvezda potpisala ugovore sa 17 mladih fudbalera

BEOGRAD – Fudbalski klub Crvena zvezda potpisao je danas ugovore sa 17 mladih fudbalera, koji predstavljaju budućnost crveno-belih.

Kako se navodi na sajtu, na osnovu fenomenalnih partija koje su prikazivali, klub je odlučio da nagradi, ali i sačuva talentovanu decu, koja će nastaviti da stasavaju u omladinskoj i kadetskoj selekciji.

Poysebno ponosni zbog toga bili su njihovi treneri: Marko Neđić, Dejan Simić, Srđan Stojčevski i Nikola Đurović.

Profesionalne ugovore potpisali su: Nikola Pantić (2002, defanzivni vezni), Uroš Branković (2003, ofanzivni vezni), Aleksandar Gajinov (2003, krilni napadač), Stefan Leković (2004, štoper), Viktor Radojević (2004, levi bek), Stefan Melentijević (2004, defanzivni vezni), Ignjat Brajić (2004, ofanzivni vezni), Veljko Lolić (2004, ofanzivni vezni), Davor Rakić (2004, centralni napadač), Aleksandar Kahvić (2004, centralni napadač), Stefan Marinković (2005, golman), Aleksej Vukičević (2005, štoper), Luka Stojsavljević (2005, levi bek), Lazar Đurić (2005, defanzivni vezni), Jovan Mijatović (2005, krilni napadač), Stefan Miladinović (2005, krilni napadač) i Mateja Bubanj (2005, centralni napadač).

Direktor Omladinske škole Crvene zvezde Dragan Mladenović izjavio ej da su potpisi samo jedna u nizu stvari koje ga čine ponosnim.

„Današnje potpisivanje ugovora je vrlo važno za sve buduće generacije koje dolaze, a sa ovim pokazujemo ozbiljnost Crvene zvezde. Očekujem da u narednom periodu što više igrača zaigra za naš seniorski tim. Ovo je samo mali korak u njihovoj karijeri i sada imaju dobru početnu poziciju u odnosu na sve druge. Dokazali su da zaslužuju da budu deo kluba i mi im se na ovaj način odužujemo. Vrlo je važno da se ne zadovolje ovim, već da nastave da rade još predanije“, istakao je Mladenović.

Mlade fudbalere pozdravio je i poželeo im puno sreće i šef stručnog štaba Dejan Stanković, takođe nekada član Zvezdine omladinske škole.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.