U trendu

Zvezda startuje u Evroligi protiv Žalgirisa

Košarkaši Crvene zvezde počeće takmičenje u Evroligi u predstojećoj sezoni na gostujućem terenu u Kaunasu protiv Žalgirisa, 13. oktobra, saopšteno je danas na sajtu takmičenja.

Zvezda će u drugom kolu, 19. oktobra u Beogradu igrati protiv Barselone, 24. oktobra gostovaće ekipi Himkija u Rusiji, dok će tri dana kasnije dočekati Makabi.

U petom kolu, 2. novembra, crveno-beli će igrati u Beogradu protiv Brose Bamberga, 10. novembra u Malagi protiv Unikahe, a pet dana kasnije u Beogradu će igrati protiv CSKA iz Moskve.

Crveno-beli će u osmom kolu, 17. novembra, igrati u Atini protiv Olimpijakosa, 23. novembra u Beograd dolazi Baskonija, dok će 1. decembra Zvezda igrati u Madridu protiv Reala.

U 11. kolu Zvezda će 8. decembra igrati u Beogradu protiv Efesa, sedam dana kasnije na gostovanju protiv Valensije, dok će 19. decembra u Istanbulu igrati protiv prvaka Evrope Fenerbahčea. Dva dana kasnije u Beogradu će gostovati Panatinaikos, a 29. decembra Zvezda će igrati u Milanu.

Drugi krug takmičenja počinje 5. januara 2018. godine, a Zvezda će u Beogradu dočekati Žalgiris. U 17. kolu Zvezda će 11. janaura gostovati u Istanbulu protiv Efesa, pet dana kasnije u Beograd će doći Himki, a 18. januara crveno-beli će igrati u Tel Avivu protiv Makabija.

U 20. kolu, 26. februara Zvezda će dočekati Olimpijakos, 2. februara će gostovati u Vitoriji, a zatim će 9. februara dočekati Armani. Zvezda će posle toga, 23. februara igrati u Nemačkoj protiv Brosea, 2. marta u Beograd će doći Unikaha, a sedam dana kasnije Zvezda će igrati u Barseloni.

Beogradski klub će 16. marta dočekati Valensiju, četiri dana kasnije gostovaće u Atini protiv Panatinaikosa, dok će 22. marta na svom terenu igrati protiv Fenerbahčea.

U pretposlednjem kolu, 30. marta, Zvezda će u Beogradu igrati protiv Real Madrida, dok će u 30. kolu, 6. aprila, igrati u Moskvi protiv CSKA.

U četvrtfinale će se plasirati osam najboljih, a završni turnir sezone 2017-2018 igraće se u Beogradskoj areni.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.