U trendu

Zvezda švajcarske reprezentacije pod pritiskom nakon žreba: Poruči svima da si Albanac i sruši Srbiju

Žreb Svetskog prvenstva održan je juče u Moskvi, a Srbi su dobili verovatno najtežu grupu na Mundijalu. Kuglice su odlučile kako će Srbi tražiti plasman u nokaut fazu preko Brazila, Kostarike i Švajcarske.

Prema mišljenjima mnogih, to bi mogla da bude najneizvesnija grupa, a najveća bitka verovatno će se voditi između Srbije i Švajcarske. Ta bi utakmica mogla biti itekako žestoka jer švajcarsku reprezentaciju velikim delom sačinjavaju igrači albanskog, odnosno, kosovskog porekla.

Baš je jedan od švajcarskih Albanaca izazvao probleme u Srbiji, prenosi portal Dnevno.hr Naime, zvezda Stokea Džerdan Šaćiri odmah je nakon žreba podelio svoje oduševljenje sa navijačima preko društvene mreže Instagram. “Hm, sviđa mi se ovaj žreb. A vama? Spreman sam za sledeće leto i za moje drugo Svetsko prvenstvo”, napisao je Švajcarac, ali onda su usledile maliciozne poruke njegovih obožavalaca.

Mediji prenose kako su brojni albanski i kosovski navijači nakon toga zasuli Šaćirijevu objavu porukama poput “uništite četnike”, ”poruči svima da si Albanac i sruši Srbiju”, ”sje..te Srbiju”.

Švajcarska sa Srbijom igra 22. juna u Kalinjingradu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.