U trendu

Zvezda u „brdovitoj“ Subotici, crno-beli matine za rođendan

Nakon što su prethodnih dana ponovo razmenjivali teške reči Crvena zvezda i Partizan narednog vikenda ponovo će usmeriti pažnju na ono što prave ljubitelje fudbala jedino i zanima – teren.

Zvezda, koja čvrsto drži lidersku poziciju gostuje, kako je to trener Miodrag Božović slikovito objasnio u „brdovitoj“ Subotici, sa željom da ostvari deveti uzastopni trijumf, dok će Partizan, nakon sjajne predstave u Nemačkoj i pobede u Ligi Evrope protiv Augzburga dočekati Čukarički.

Mnogo prašine prethodnih dana diglo se zbog odluke Subotičana da protiv OFK Beograda zaigra rezervni tim kako bi se oni najbolji odmorili za duel sa Zvezdom, pa će biti veoma zanimljivo videti da li će sveži prvotimci uspeti da zaustave crveno-beli pobedonosni niz.

Sa druge strane, Partizan će u sjajnoj atmosferi dočekati Brđane, što zbog mirisa evropskog proleća, što zbog činjenice da baš na dan utakmice, u nedelju, slave 70. rođendan. Upravo zato meč će se igrati u terminu koji je bliži Premijer ligi, jer je za 18 sati u „Zemunelu“ proslava.

Kada su u pitanju ostali mečevi izdvaja se duel Novog Pazara i niškog Radničkog, kao i meč Vojvodina – Beograd.

Raspored 12. kola Superlige: Petak: Metalac – Javor (19.00). Subota: Novi Pazar – Radnički Niš, Rad – Borac, Spartak – Crvena zvezda, Vojvodina – OFK Beograd (15.00), Jagodina – Voždovac – Mladost Lučani – Radnik (19.00). Nedelja: Partizan – Čukarički (13.00).

Tabela: Crvena zvezda 29 bodova, Javor 21, Partizan 20, Borac 18, Vojvodina 17, Radnički Niš 16, Čukarički 15, Novi Pazar 15, Rad 13, Metalac 13, Mladost Lučani 13, Spartak 11, Voždovac 10, OFK Beograd 10, Rad 8, Jagodina.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar