U trendu

Zvezda u Ivanjici, Partizan čeka Mladost

Utakmicama 11. kola u nedelju se nastavlja takmičenje u fudbalskoj Super ligi Srbije, vodeća Crvena zvezda igra u Ivanjici protiv Javora, dok će Partizan biti domaćin Mladosti iz Lučana.

Sve utakmice 11. kola igraju se u nedelju, pošto je reprezentacija Srbije sastavljena od igrača iz Super lige juče igrala prijateljsku utakmicu u Dohi, gde je izgubila od domaće selekcije sa 0:3.

Fudbaleri Crvene zvezde od 17 časova igraju u Ivanjici protiv Javora i pokušaće da pobede kako bi zadržali prvo mesto. Beogradski tim je prošle nedelje pobedio Vojvodinu sa 4:1 i vratio se na čelo tabele. Javor u poslednjih sedam utakmica nema pobedu, a poslednja četiri meča odigrao je nerešeno.

Zvezda je prva na tabeli sa 25 bodova, a Javor zauzima 11. mesto sa devet bodova.

Fudbaleri Partizana igraju u Humskoj od 19 časova protiv Mladosti i žele da ostvare petu uzastopnu pobedu kojom bi ostali u igri za najviši plasman. Sa druge strane i Mladost je u dobroj seriji, pošto je vezala tri pobede i nalazi se na petom mestu na tabeli ispod Partizana, sa bodom zaostatka.

Drugoplasirana Vojvodina igra na svom terenu od 19 časova protiv Metlaca i pokušaće da pobedi kako bi iskoristila eventualni kiks Zvezde i vrati se na prvo mesto. Novosadjani su u prošlom kolu prekinuli niz dobrih rezultata porazom od Zvezde u Beogradu, dok je Metalac vezao dva poraza i bez pobede je u poslednja tri duela.

Vojvodina je druga na tabeli sa 23 boda, a Metalac je osmi sa 14 bodova.

Radnički iz Niša igra od 19 časova u Novom Pazaru  želi da nastavi niz od pet utakmica bez pobede kako bi se zadržao na trećem mestu na tabeli. Novi Pazar je bez pobede u poslednjih šest utakmica i vezao je tri poraza. Niški klub na trećem mestu na tabeli ima 20 bodova, bod više od Partizana, a Novi Pazar zauzima 13. mesto sa osam bodova.

Beogradski Rad igra od 15 časova u Subotici protiv Spartaka i pokušaće da prekine niz od četiri utakmice bez pobede, Bačka će u isto vreme biti domaćin Voždovcu, Radnik će od 19 časova igrati na svom terenu protiv Napretka, dok Čukarički od 19 časova dočekuje Borac i pokušaće da prekine niz od šest utakmica bez pobede.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar