U trendu

Zvezda u Podgorici: Titula i EL ili nastavak serije?

PODGORICA – Košarkaši Crvene zvezde večeras u Podgorici protiv Budućnosti imaju prvu „meč loptu“ za titulu ABA lige i povratak u Evroligu.

Tim Milana Tomića u Crnu Goru je poneo dva ubedljiva trijumfa, pa bi u slučaju novog ponovo preuzeo tron na Jadranu posle godinu dana pauze, upravo od Budućnosti.

Problem crveno-belima, koji su ranije ostali bez Džoa Reglanda zbog povrede, to što iz istog razloga neće igrati ni ključni igrač Stratos Perperoglu.

„Očekujem potpuno drugačiju utakmicu, razlike kojima smo dobijali prethodne utakmice uopšte nisu faktor, niti igraju ulogu pred treći meč. Budućost će sigurno reagovati nakon dva poraza i igraće pred svojim navijačima. Zato ćemo morati da odigramo još jače, pametnije i da držimo koncentraciju tokom celog toka utakmice. Ponavljam, kao da je 0:0 u finalnoj seriji i tako gledamo i treci meč“, rekao je Tomić.

Trener Budućnosti Jasmin Repeša uveren je da se večeras neće završiti finalna serija.

„Uveren sam da u domaćinskoj atmosferi možemo do pobede. Ekipa mora da pokaže reakciju, trebaju mi osobe, a ne igrači. Potrebno je da se pokaže imidž i ponos. Ko nema reakciju u ovom trenutku nema ni ponos, ne može nigde da igra na svetu“, izjavio je Repeša, koji je priznao i da je bio uveren u jedan brejk u Beogradu.

Utakmica se igra večeras od 19 sati u hali Morača.

(Tanjug)

Napišite komentar